#samensuccesvol: MakelaarsTV.com & Yourstyle

MakelaarsTV.com verzorgt geautomatiseerde raampresentatie voor in de etalages van makelaarskantoren. Sinds eind vorig jaar werken MakelaarsTV.com en Yourstyle intensief samen aan de verkoop en promotie van deze innovatieve makelaarsoplossing. Het resultaat? Een omzetgroei van circa 60 % voor MakelaarsTV.com!

 

Deze groei hebben we natuurlijk niet zomaar gerealiseerd. Hieraan ligt een uitgebreide campagne ten grondslag. Met plezier zetten we een aantal onderdelen van deze campagne voor u op een rij:


Website

De website van MakelaarsTV.com is gedeeltelijk op de schop gegaan en zowel qua tekst als qua opbouw aangepast. Het voornaamste doel van de site is immers om potentiële nieuwe makelaarskantoren te interesseren in MakelaarsTV.com en hen vervolgens over te halen om hun contactgegevens achter te laten en een afspraak te maken. Bekijk de site van MakelaarsTV.com.


Online adverteren

Het is natuurlijk de bedoeling dat zoveel mogelijk makelaars gaan profiteren van de voordelen van MakelaarsTV.com. De eerste stap is dan ervoor zorgen dat zoveel mogelijk makelaars weten dat deze dynamische manier van raampresentatie bestaat. Een van de manieren om dit te doen is door online te adverteren in Google en op Facebook. Check de Facebookpagina van MakelaarsTV.com.


Bloggen & social media

Om makelaars te prikkelen meer te gaan lezen over geautomatiseerde raampresentaties, hebben we blogs geschreven dit onderwerp.


Beursdeelname 

Om face-to-face-contact te realiseren met zoveel mogelijk innovatieve makelaars en om ons product in het echt te kunnen laten zien, hebben we deelgenomen de beurs Nevacon. Hier hebben we honderden makelaars en vastgoedspecialisten laten bekijken hoe dynamische raampresentatie werkt.

 

Samenwerking met brancheorganisaties

We hebben samenwerking gezocht met een aantal brancheorganisaties in de makelaarswereld. Het doel? De leden van deze organisaties attenderen op de voordelen van geautomatiseerde etalagepresentaties.

 

Bovenstaande campagne onderdelen beschrijven slechts een fractie van de totale marketing-effort voor MakelaarsTV.com maar biedt een kijkje in onze keuken en omschrijft de vele mogelijkheden die er zijn om een mooie oplossing te promoten onder de juiste doelgroep.

 

Benieuwd hoe wij ook met uw bedrijf samen succesvol kunnen worden? Neem gerust contact op voor een afspraak!

Geef een reactie

Kan ik je ergens mee helpen?
1