Icon-coding_small_v2

coding

Wij zijn specialisten op het gebied van online media en gek op coding. Of het nu gaat om maatwerk-websites, grote webshops, digitale catalogi of koppelingen: we got your back (end)! Wij bouwen wat een merk online nodig heeft en maken onze opdrachtgevers wegwijs in het beheer. Maar we kunnen je ook compleet ontzorgen. En na oplevering blijven we 24/7 bereikbaar voor onderhoud en doorontwikkeling. Laten we samen online succes realiseren!

plan een adviesgesprek
coding - van websites tot plugins
Bjorn die bezig is met ijzersterke maatwerk websites te maken en api koppeling te laten maken

val op

met maatwerk wordpress-websites

Al meer dan 12,5 jaar zijn onze coding specialisten het bouwen van WordPress websites, Woocommerce shops, API koppelingen en WordPress plugins. Dit CMS is gebruiksvriendelijk en flexibel, waardoor we maatwerk-websites kunnen bouwen die eenvoudig te beheren zijn voor de klant. Bovendien zijn WordPress websites goed geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor je beter vindbaar bent op Google en binnen andere zoekmachines.

Een goede website is de digitale sleutel tot succes en laat een blijvende indruk achter.

Mitchell | eigenaar & front-end developer

onderscheid je

met onze koppelingen!

YourStyle ontwikkelt API-koppelingen om systemen aan elkaar te koppelen en informatie uit te wisselen. Dit is handig voor bijvoorbeeld webshops die de voorraad van producten willen koppelen aan hun boekhoudsysteem. Met onze API-koppeling wordt deze informatie automatisch gesynchroniseerd, zodat je altijd up-to-date bent en slimmer en efficiënter werkt. Hierdoor verbeter je de interne processen, voorkom dubbele data invoer en optimaliseer je jouw SEO. Ontdek hoe onze coding specialisten jouw merk kunnen helpen.

plan een adviesgesprek
coding - onderscheid je met onze koppelingen

van kick-off tot livegang

Voordat we starten met de coding van jouw website, plugin of koppeling, doorlopen we een aantal belangrijke stappen. We beginnen met een kick-off waarin we jouw wensen en eisen bespreken. Vervolgens maken we een globale planning en starten we met de ontwerpen. Gedurende het hele proces houden we goed contact en communiceren we duidelijk over de voortgang, wat we van elkaar nodig hebben en eventuele wijzigingen in de planning.

Yourstyle_branding_het-team

het team

van digitale creatieven

Wij streven ernaar om bedrijven zowel online als offline succesvol te maken. Dit doen we door branding, coding en marketing perfect op elkaar af te stemmen. Met onze frisse ideeën, focus op resultaat en goede samenwerking bereiken we ongekende groei. #samensuccesvol noemen we dat.

meer over ons

succescases

waar we trots op zijn

Bij Yourstyle zijn we al #samensuccesvol met talloze tevreden opdrachtgevers.

bekijk al onze successen
Kan ik je ergens mee helpen?
1