middelbare & hogescholen

Van huisstijlontwikkeling & fotografie tot informatieve websites, funnels en doelgerichte online marketing.

plan een adviesgesprek
logo-FD_Gazellen_2019-2020-2021
logo-sterkse-schakel
logo-google-partner
logo-google-partner
Yourstyle-maatwerk-scholen-header
Yourstyle-maatwerk-scholen-scol

van kernwaarden

naar een visuele identiteit

We brengen de kernwaarden van de school tot leven in een visuele identiteit die herkenbaarheid uitstraalt en de doelgroep aanspreekt. Vervolgens gaan we aan de slag met de juiste middelen om de gestelde doelen te bereiken. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een website, een brochure, een online aanmeldformulier of het vormgeven van een pand, we zorgen ervoor dat je huisstijl en merkbeleving tot in de kleinste details worden doorgevoerd.

 

Onze expertise omvat merkstrategie, huisstijlontwikkeling, het creëren van aantrekkelijke brochures en het vastleggen van de juiste sfeer met fotografie.

portfolio-isleiden
portfolio-item-visser-t-hoofd
portfolio-item-scol-leiden
portfolio-item-ssba
portfolio-item-willem-bleau
portfolio-item-bonaventuracollege (1)

een unieke maatwerk

met directe koppeling!

Met onze expertise in maatwerk websites voor scholen leggen we de focus op directe koppelingen tussen leerling- en oudersystemen. Ons specialisme in WordPress stelt ons in staat om de benodigde functionaliteiten op maat te bouwen, terwijl we onze opdrachtgevers vertrouwd maken met het beheer ervan. Bovendien blijven we na de oplevering van de website 24/7 beschikbaar voor onderhoud en verdere ontwikkeling.

 

We begrijpen dat het gemakkelijk vinden van informatie essentieel is, omdat dit transparantie en duidelijkheid uitstraalt naar ouders en leerlingen. Daarom zorgen we voor informatieve websites, koppelingen met leeromgevingen zoals Squla, online aanmeldformulieren en integraties met roosters en meer. Nieuwsartikelen en blogs zijn ook onderdeel van ons aanbod om de communicatie en betrokkenheid te versterken.

Yourstyle-maatwerk-scholen-visser
Yourstyle-maatwerk-scholen-bona

een crossmediaal

totaalconcept!

In de competitieve wereld van scholen is het cruciaal om effectieve marketingstrategieën te hanteren. Het combineren van offline en online kanalen in een geïntegreerd cross-mediaal totaalconcept is de sleutel tot het optimaal bereiken van je doelgroep. Vergeet vooral niet om gebruik te maken van de mogelijkheden van online adverteren in deze moderne tijd.

 

Denk aan het genereren van leads, het benutten van social media en het optimaliseren van je website om een sterke online aanwezigheid te creëren. Door deze strategieën te omarmen, geef je jouw school een voorsprong en vergroot je de kans op succes in de competitieve onderwijsmarkt.

Yourstyle_branding_het-team

het team

van digitale creatieven

Wij streven ernaar om bedrijven zowel online als offline succesvol te maken. Dit doen we door branding, coding en marketing perfect op elkaar af te stemmen. Met onze frisse ideeën, focus op resultaat en goede samenwerking bereiken we ongekende groei. #samensuccesvol noemen we dat.

meer over ons
Kan ik je ergens mee helpen?
1