icon-marketing_small_v2

marketing

Bij YourStyle begrijpen we dat het opzetten van een merk slechts het begin is. Om het maximale uit jouw merk te halen, is een juist marketingmix essentieel. Gelukkig kunnen we dat bij Yourstyle als geen ander: van hardcopy krantenadvertenties tot google advertenties en van social media tot billboard advertenties. Met altijd de totale klantreis in het achterhoofd, zorgen wij dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient. Let’s go!

plan een adviesgesprek
Yourstyle_Marketing_header
Yourstyle_Marketing_het-kieze-van-de-juiste-marketingmix

het kiezen van

de juiste marketingmix

Tegenwoordig zijn er ontelbare marketingmiddelen te vinden: social media, e-mailmarketing, offline advertenties, influencer marketing en ga zo maar door. Het kiezen van de juiste marketingmix kan dus best een uitdaging zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw merk op de juiste manier wordt gepresenteerd, met de juiste boodschap en op het juiste moment. Door ons advies op maat, gebaseerd op jouw doelen en de behoeften van jouw doelgroep, krijg je altijd een marketingmix die werkt. Samen halen we het beste uit jouw merk!

Marketing is niet alleen het verkopen van een product, het is het creëren van een beleving die mensen verbindt met jouw merk.

Sharon | Content Marketeer

ons motto?

we love data!

Het is essentieel om regelmatig je marketingactiviteiten te analyseren om te bepalen of ze effectief zijn en bijdragen aan de groei van jouw merk. Door te kijken naar statistieken van bijvoorbeeld jouw website en social media kan je zien wat wel en niet werkt. Op basis van deze resultaten kan de marketingmix worden aangepast en geoptimaliseerd. Samen met jou bekijken we waar de kansen liggen en waar nog winst te behalen valt. Let’s grow your business!

plan een adviesgesprek
Yourstyle_Marketing_ ons-motto_we-love-data

van marketingstrategie

tot groei

Voordat we aan de slag gaan met het uitvoeren van de marketingactiviteiten, doorlopen we een aantal belangrijke stappen. We beginnen met een kennismaking waarin we jouw wensen en eisen bespreken. Vervolgens maken we een globale planning en gaan we aan de slag met een marketingstrategie. Gedurende het hele proces houden we goed contact en communiceren we duidelijk over de voortgang, wat we van elkaar nodig hebben en eventuele wijzigingen in de planning.

Yourstyle_branding_het-team

het team

van digitale creatieven

Wij streven ernaar om bedrijven zowel online als offline succesvol te maken. Dit doen we door branding, coding en marketing perfect op elkaar af te stemmen. Met onze frisse ideeën, focus op resultaat en goede samenwerking bereiken we ongekende groei. #samensuccesvol noemen we dat.

meer over ons

succescases

waar we trots op zijn

Bij Yourstyle zijn we al #samensuccesvol met talloze tevreden opdrachtgevers.

bekijk al onze successen
Kan ik je ergens mee helpen?
1