over

yourstyle

Als digitale creatieven streven we ernaar om bedrijven zowel online als offline succesvol te maken. Dit doen we door branding, coding en marketing perfect op elkaar af te stemmen. Met onze frisse ideeën, focus op resultaat en goede samenwerking bereiken we ongekende groei. #samensuccesvol noemen we dat.

Branding2

wij gaan voor

#samensuccesvol

We werken nauw samen om jouw merk te onderscheiden met hoogwaardige digitale producten. Of het nu gaat om unieke webapplicaties, sterke social media berichten, complexe software en apps, of een volledige huisstijlontwikkeling – ons in-house team van specialisten op het gebied van strategie, design, development, optimalisatie en marketing, helpen jouw merk (online) impact te maken en te groeien.

groeien doen we samen

Meer dan 350 opdrachtgevers waar wij trots op zijn!

ons eigen succesverhaal

van zolderkamer tot bureau

foto-over-ons-Ad-Mitch

2010

Grafische ontwerpen en het bouwen van websites: dat is waar Yourstyledesign mee begon. Met Adwin en Mitchell samen aan het stuur, startte het bedrijf op Veenderveld 20 in Roelofarendsveen.

2012_Ons-verhaal_Yourstyle

2012

In 2012 verwelkomde Yourstyledesign Bjorn Manintveld als hun allereerste stagiair. Een jaar later trad hij in dienst als back-end developer en tot op de dag van vandaag is hij nog steeds onderdeel van ons team!

2013_Ons-verhaal_Yourstyle

2013

In 2013 verhuisde Yourstyledesign naar Veenderveld 16. Aanvankelijk werd het pand gedeeld met andere bedrijven, maar al snel maakte Yourstyle, samen met Viewie Media en FitnessTV, volledig gebruik van de ruimte.

foto-over-ons-healthy-fest

2014

Yourstyledesign nam in 2014 Fit2gether over en herbenoemde het tot FitnessTV. Fitnessclubs kunnen nu direct communiceren met hun leden en hen altijd op de hoogte houden van actuele informatie.

2016_Ons-verhaal_Yourstyle

2016

In 2016 hebben Adwin en Mitchell Viewie Media overgenomen, voorheen bekend als MakelaarsTV.com. Hierdoor heeft het bedrijf haar diensten uitgebreid met de digitale raampresentatie voor makelaars.

2019_Ons-verhaal_Yourstyle

2019

In 2019 vierde Yourstyledesign haar tiende verjaardag. Dit was het perfecte moment voor een complete rebranding. De naam werd veranderd naar Yourstyle, de (hoofd)kleur werd paars en het motto werd #samensuccesvol.

V1_125-jaar-visual_Yourstyle-1

2023

Yourstyle viert haar 12,5-jarig jubileum! Het team is ondertussen uitgegroeid tot 13 collega's, met ieder zijn of haar eigen specialisme. Dagelijks werken we aan uitdagende projecten voor diverse opdrachtgevers; iets om enorm trots op te zijn!

ontmoet jouw specialisten

Adwin van Trigt

succesmanager & eigenaar

Mitchell Bakker

front-end developer & eigenaar

Willjan Ten Broek

Sales- en accountmanager

Luuk van Amsterdam

branding & strategie

Michelle Amerika

grafisch vormgever

Daan Reinders

ux design & succesmanager

Bjorn Manintveld

back-end developer

Yousef Shayeb

front-end developer

Damion Uijldert

back-end developer

Sharon Fernhout

content marketeer

Abel Jansen

Online Marketeer

Sam Jansen

online marketeer

Nikki Hogenboom

online marketeer

Paulien van Wieringen

freelance copywrighter

Frits

happiness officer

Vacatures CTA

kom je bij ons werken?

onze vacatures

succescases

waar we trots op zijn

Bij Yourstyle zijn we al #samensuccesvol met talloze tevreden opdrachtgevers.

bekijk al onze successen
Kan ik je ergens mee helpen?
1