stichtingen

Van merkstrategie & huisstijlontwikkeling tot websites, donateurwerving en online donatie mogelijkheden.

plan een adviesgesprek
logo-FD_Gazellen_2019-2020-2021
logo-sterkse-schakel
logo-google-partner
logo-google-partner
Yourstyle-stichtingen-header
Yourstyle-stichtingen-oog-voor-dementie_daan

een visuele identiteit

die herkenbaarheid uitstraalt

Wij zorgen ervoor dat de kernwaarden van jouw stichting worden vertaald naar een krachtige visuele identiteit die herkenbaarheid uitstraalt en jouw doelgroep aanspreekt. We gaan aan de slag met de benodigde middelen, zoals bijvoorbeeld websites, online advertentiecampagnes en/of flyers, om de gestelde doelen te bereiken. Bij Yourstyle kun je erop vertrouwen dat we jouw huisstijl en merkbeleving tot in de puntjes doorvoeren.

portfolio-item-oog-voor-dementie
portfolio-item-het-kleine-helden-huis
portfolio-item-world-marrow-day
portfolio-item-stichting-van-het-kind
portfolio-item-health-action-international
portfolio-item-wmda

wij bouwen alles

wat jouw stichting nodig heeft!

Voor stichtingen creëren we op maat gemaakte websites met online donatiemogelijkheden en koppelingen met CRM-systemen. Ons specialisme ligt bij WordPress en we zijn bedreven in het maken van koppelingen. We bouwen alles wat jouw stichting online nodig heeft en begeleiden je in het beheer ervan.

 

We bieden o.a. oplossingen, zoals online donatiemogelijkheden, crowdfunding, informatieve websites met projectinformatie, nieuwsartikelen en blogs.

Yourstyle-stichtingen-SVHK-website
Yourstyle-stichtingen-SVHK-social

het marketingfeest

kan beginnen!

Zodra jouw stichting staat en de middelen zijn geoptimaliseerd, kan het marketingfeest beginnen! Van hardcopy krantenadvertenties tot online zoekmachineoptimalisatie (SEO) en van social media stories tot remarketing banners. Onze aanpak is altijd gebaseerd op de strategie voor de totale klantreis.

 

We bieden diensten aan op het gebied van donateurswerving, downloads en rapporten, banners en posters, nieuwsbrieven, crowdfunding en donaties, social media (Instagram & Facebook), online adverteren (Google Ads Grants) en website-optimalisatie (Hotjar).

Yourstyle_branding_het-team

het team

van digitale creatieven

Wij streven ernaar om bedrijven zowel online als offline succesvol te maken. Dit doen we door branding, coding en marketing perfect op elkaar af te stemmen. Met onze frisse ideeën, focus op resultaat en goede samenwerking bereiken we ongekende groei. #samensuccesvol noemen we dat.

meer over ons
Kan ik je ergens mee helpen?
1