werken
bij Yourstyle

Join the club

Wij zijn hét full-service communicatiebureau voor merken die (online) impact willen maken. Bij ons team van digitale creatieven help jij klanten om naar ongekende hoogtes te reiken, waarmee wij als team samen succes behalen.

Yourstyle_werken-bij_header

kom je bij ons werken?

onze vacatures

Branding: val op tussen jouw concurrenten

over

Yourstyle

Wij zijn Yourstyle, aangenaam! Een full-service communicatiebureau dat gevestigd is in het prachtige Roelofarendsveen. Ons dagelijkse werk bestaat uit branding, coding en marketing, omdat we geloven dat dit leidt tot ongekende groei!

 

Als digitale creatieven is het onze missie om bedrijven zowel online als offline succesvol te maken. Dit doen we door onze frisse ideeën, focus op resultaat en persoonlijke samenwerking. Met deze aanpak hebben we al meer dan 450 opdrachtgevers geholpen – van lokaal tot landelijk niveau – en daar zijn we enorm trots op!

waarom werken bij

yourstyle?

Omdat het superleuk is natuurlijk! Maar we leggen het graag nog even aan je uit. Wij werken maximaal 36 uur per week en bieden hybride werkmogelijkheden. We vinden het belangrijk dat we ons voortdurend blijven ontwikkelen en bieden daarom jaarlijkse opleidings- en cursusmogelijkheden. Bovendien zorgen we dagelijks voor een heerlijke lunch (met veel tosti’s!) en hechten we veel waarde aan flexibiliteit. Heb je een afspraak of moet je eerder weg? No worries!

 

Maar wat ons echt onderscheidt? Ons team bestaat uit de allerleukste collega’s die je maar kunt vinden. Er heerst een informele sfeer waarin regelmatig (heel) veel slechte grappen worden gemaakt. Ons jonge en gezellige team is bovendien ontzettend gemotiveerd, waardoor je iedere dag weer iets nieuws leert en geen dag hetzelfde is. Dus, wanneer zien we jou in Roelofarendsveen?

 

Alvast benieuwd wie jouw nieuwe collega’s worden?

Ons team
Op de afbeelding zie je een man die achter zijn computer werkt en bezig is met de data-verzamelingsmethode Server Side Tracking.
Kan ik je ergens mee helpen?
1