Highway

Highway is een krachtige software applicatie die jou helpt om gestructureerd te groeien. Door jouw plannen regelmatig visueel uit te werken en door te rekenen, brengen zij jouw dromen elke dag een stap dichterbij met behulp van technologie en visuele representatie. Verlang je naar financiële vrijheid en vertrouwen in het ondernemerschap? Met de Highway software kun je als ondernemer veel doelgerichter te werk gaan.

 

Bovendien werkt Highway voor verschillende doelgroepen in de bouwsector, waaronder (bouw)bedrijven op zoek naar werk of die werk aanbieden, en leveranciers die personeel aanbieden. Het platform brengt al deze partijen samen, wat ook duidelijk terugkomt in de visuele identiteit van onze branding.

Project in beeld

groei

Het eindresultaat voor Highway mag er zeker zijn! Met een op maat gemaakt WordPress-ontwerp en een focus op verschillende doelgroepen, biedt de website een gebruiksvriendelijke ervaring. De splitsing op de homepage en de specifieke landingspagina’s zorgen ervoor dat elke bezoeker precies vindt wat hij zoekt.

Werk-Highway-img-12

succescases

waar we trots op zijn

Bij Yourstyle zijn we al #samensuccesvol met talloze tevreden opdrachtgevers.

bekijk al onze successen
Kan ik je ergens mee helpen?
1