Collega's vieren met elkaar feest, omdat ze in de FONK150 Best Agencies 2023 staan!

Yourstyle staat in de FONK150 Best Agencies 2023!

Big news! We staan in de FONK150 Best Agencies 2023! Onze opdrachtgevers beoordelen ons met een gemiddeld cijfer van 8.9 op basis van klanttevredenheid. Dat verdient zeker een klein schouderklopje 🥳.

Wat is de FONK150?

De FONK150 is een jaarlijkse ranglijst van de 150 beste bureaus in Nederland, samengesteld door FONK Magazine. Deze lijst wordt niet zomaar samengesteld: het is het resultaat van een uitgebreid klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Multiscope. Het rangschikt bureaus op basis van prestaties en is dé belangrijkste bron voor bedrijven die op zoek zijn naar creatieve bureaus. Alleen bureaus die voldoen aan de strenge criteria, waaronder een gemiddelde beoordeling van 8 of hoger, maken kans om in deze lijst te worden opgenomen.

Waarom is dit belangrijk voor ons?

Omdat wij altijd streven naar #samensuccesvol! We doen het altijd samen met de klant en zijn pas tevreden als zij dat ook zijn. En juist dit plekje in de FONK150 bevestigt deze toewijding. Maar natuurlijk is het ook geweldig om tot de 150 beste online bureaus van Nederland te behoren 😉.

Focus op uitstekende oplossingen

De fantastische score van een 8.9 hebben we niet voor niets behaald. Bij Yourstyle streven we voortdurend naar het leveren van de beste kwaliteit, of het nu gaat om branding, coding of marketing. Ons team zet zich dag in, dag uit in om oplossingen te bieden en verwachtingen te overtreffen. We zijn gedreven om samen met onze klanten nog meer succes te behalen. Vandaar ons bekende motto #samensuccesvol.

Samen naar nog meer succes!

We zijn vastbesloten om onze prestaties naar een nog hoger niveau te tillen en verder te groeien. We willen al onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en het heel team-Yourstyle voor hun toewijding en inzet!

Proost op nog meer succes, groei en uitdagende projecten 🚀.

Kan ik je ergens mee helpen?
1