Maak ’t speciaal

Vernieuwing hangt in de lucht. Na 2020 is the only way up!

Ook bij Yourstyle hebben we kritisch naar onszelf gekeken en geconcludeerd: ’t kan beter. Zoals de bakker thuis ook weleens oud brood eet en de slager misschien zelfs een frikandel, zo is ook onze eigen contentmarketing aan wat extra’s toe.
En dat is precies wat we met je gaan delen!

Vinden we dat spannend? Ja.
Is erover gediscussieerd of dat nou wel zo’n goed idee is? Ja.
Doen we ‘t toch? Ja.

Want alleen door open kaart te spelen, kunnen we nog beter duidelijk maken wat #samensuccesvol voor ons betekent.

Branding + Coding + Marketing = Groei.
Wij geloven in de bcmg-formule en onze aanpak is altijd daarop gebaseerd. Hoe we dat vertalen naar onze eigen marketing? Ga er maar even voor zitten, we vertellen ‘t je graag.

branding+


In 2019 hebben we voor ons eigen merk een rebrandingtraject doorlopen. Niet alleen hebben we onze bedrijfsnaam toen veranderd van Yourstyledesign naar Yourstyle (pure revolutie ;-)), ook onze visuele identiteit is flink aangepakt.

Luuk en Danielle ontwierpen een frisse nieuwe huisstijl en Paulien schreef een mooi merkverhaal. 

Mitchell en Bjorn codeerden een nieuwe website voor onszelf. Daarin verwerkten we veel features waar we zelf enthousiast over zijn, zoals die introvideo op de homepage. En van die fijne fade-ins waarbij de tekst heel smooth in het scherm schuift (kijk maar hier, dan begrijp je wat we bedoelen).

coding+

marketing+

Op onze site staat bij Aanpak te lezen ‘Als het merk staat en de middelen opgelijnd staan, kan het marketingfeest beginnen.’
En nu leggen we even de vinger op onze eigen zere plek: dat feestje is dus nooit echt op gang gekomen. Want we waren druk met werk voor onze opdrachtgevers, sommige mensen maakten een wereldreis of gingen emigreren, kortweg:
2020 got in the way

Natuurlijk publiceerden we af en toe wel nieuwe referentieprojecten op de site, ontwierpen we kaartjes en stickers voor bij drukwerk, postten we op LinkedIn en Instagram en verstuurden we mailings, maar de lijn ontbrak.

Het proeft een beetje als die frikandel.
Zonder uitjes, curry en mayo.
Niks speciaals aan dus.

Daar gaan we nu verandering in brengen!

Met goed gestructureerde communicatie waarmee we bij opdrachtgevers en relaties in beeld blijven. Waarmee we proactief duidelijk maken wat we allemaal voor bedrijven kunnen betekenen door heel concreet toe te lichten wat we voor anderen hebben gedaan. Zodat we elkaar kunnen inspireren en #samensuccesvol kunnen blijven op lange termijn.

V1_Mailing_Frikandellen_Yourstyle (1)

groei

Het meetbare doel dat we onszelf bij deze bcmg-mix meegeven? Dat is zo subjectief als het maar zijn kan, namelijk #samensuccesvol.

Het gaat dus niet over meer omzet, meer leads of meer naamsbekendheid, maar over meer betrokkenheid. Van ons bij jou en van jou bij ons.

Zodat we elkaars uitjes, curry en mayo kunnen zijn…  #samenspeciaal