recruitment API

Ben je een recruitment bureau en maak je gebruik van MySolution, Carerix, Otys of Salesforce? Heb je een WordPress website of denk je na over het maken van een (nieuwe) WordPress website? Dan kan je niet zonder onze Recruitment API!

plan een adviesgesprek
logo-FD_Gazellen_2019-2020-2021
logo-sterkse-schakel
logo-google-partner
logo-google-partner
Sportschool website laten maken? Doe het bij Yourstyle
Yourstyle_recruitment-koppeling_IPS

gebruiksvriendelijk

en een unieke uitstraling

Een moderne WordPress website en goede API-koppeling zijn onmisbaar om jouw vacatures goed te presenteren. Daarom hebben wij onze eigen Recruitment API ontwikkeld, een koppeling met MySolution, Carerix, Otys en Salesforce. Dankzij deze API worden wijzigingen direct verwerkt en worden alle gegevens, afbeeldingen en video’s automatisch gesynchroniseerd met jouw WordPress website, helemaal in lijn met jouw huisstijl.

 

Op deze manier blijven jouw vacatures niet alleen altijd actueel, maar zien ze er ook nog eens aantrekkelijk uit. En het wordt nog beter; door onze Recruitment API word je ook nog eens beter gevonden door de zoekmachines!

wpml-mysolution
portfolio-lempers
portfolio-mysolution
ips-select
your-link-portfolio
portfolio-brightech
ipspowerfull
portfolio-inkoopid

maatwerk sites voor

recruiters

Wij begrijpen als geen ander dat jouw recruitmentbureau zich moet onderscheiden met een perfect passende website die voldoet aan jouw specifieke wensen en behoeften. Ons team van digitale creatieven is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk WordPress websites voor recruitmentbureaus.

 

Wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen een mooi design heeft, maar ook functioneel is en naadloos aansluit bij jouw doelgroep. Bovendien voldoet jouw website aan de digitale toegankelijkheidseisen en is deze goed vindbaar en zichtbaar in de zoekmachines.

Yourstyle_recruitment-koppeling_home-of-recruitment
Yourstyle_branding_het-team

het team

van digitale creatieven

Wij streven ernaar om bedrijven zowel online als offline succesvol te maken. Dit doen we door branding, coding en marketing perfect op elkaar af te stemmen. Met onze frisse ideeën, focus op resultaat en goede samenwerking bereiken we ongekende groei. #samensuccesvol noemen we dat.

meer over ons

succescases

waar we trots op zijn

Bij Yourstyle zijn we al #samensuccesvol met talloze tevreden opdrachtgevers.

bekijk al onze successen