Interhouse

Interhouse is een franchiseorganisatie voor verhuurmakelaars, verkoopmakelaars en vastgoedbeheer met 14 vestigingen in Nederland. Interhouse is al 20 jaar actief en blijft een groeiende speler op de vastgoedmarkt.

 

Interhouse kwam bij Yourstyle met een moeilijke vraag: hoe kunnen we onze website en alle woningdata die daaraan verbonden is beter/slimmer/makkelijker organiseren? Technisch én visueel. Het antwoord luidde na lang nadenken: opnieuw beginnen.

Project in beeld

groei

Het project van Interhouse is er eentje om trots op te zijn. We hebben een restyling van de huisstijl voor consistentie en herkenbaarheid doorgevoerd. Ook zijn het aantal plugins op de website sterk verminderd, webformulieren geoptimaliseerd en vestigingsmanagers hebben nu de controle over hun eigen informatie.

 

Herbruikbare componenten maken het gemakkelijk om ontwerpelementen opnieuw te gebruiken. De laadtijd van de website is aanzienlijk verbeterd en gedetailleerd inzicht in leads is gemakkelijk beschikbaar per vestiging met Google Data Studio.

Interhouse - makelaars koppeling

succescases

waar we trots op zijn

Bij Yourstyle zijn we al #samensuccesvol met talloze tevreden opdrachtgevers.

bekijk al onze successen
Kan ik je ergens mee helpen?
1