Acutec

Acutec, een bekend detacheringsbureau in de techniek, verbindt ingenieurs en hoger opgeleide engineers met technische projecten. Na jarenlange ervaring was het tijd voor vernieuwing op webgebied.

 

In samenwerking met de directie werden tijdens een merkstrategie-sessie de kernwaarden, usp’s en doelgroepen bepaald. Dit resulteerde in een modern functioneel en grafisch ontwerp, wat leidde tot een frisse nieuwe website en online stijl. De kers op de taart was de technische koppeling met het vacature-crm-systeem van Acutec, waardoor efficiënt vacatures beheerd konden worden.

Samenvatting

groei

Het resultaat van dit project is verbluffend! We hebben een frisse nieuwe stijl gecreëerd, herkenbare iconen toegevoegd en ervoor gezorgd dat de website altijd up-to-date blijft. Maar het beste van alles is de tevredenheid van onze opdrachtgever, Acutec. Ze zijn trots op het resultaat en zeiden over onze samenwerking: “TROTS!! In samenwerking met Yourstyle en copywriter Paulien kunnen we wel stellen dat het resultaat er mag zijn!”

1. acutec-Header

succescases

waar we trots op zijn

Bij Yourstyle zijn we al #samensuccesvol met talloze tevreden opdrachtgevers.

bekijk al onze successen