V2_Still-video-Santfort_Mailing-Yourstyle

bcmg: Santfort

Toen projectontwikkelaar Pact3D bij Yourstyle aanklopte, was er voor Santfort alleen een superambitieus plan en een logo beschikbaar. De opdracht? Ontwikkel de huisstijl, de website en assisteer ons bij alle marketing.

 

En dat hebben we geweten! Want met de verkoop van 100 appartementen in 2 woontorens, 13 ondernemerswoningen en 39 bedrijfsunits was dit project in een woord: MEGA. Het resultaat? Alles verkocht en een tevreden opdrachtgever!

 

Branding + Coding + Marketing = Groei.

Natuurlijk is ook voor Santfort de bcmg-formule gehanteerd. Bij dit project met een glansrol voor Luuk voor de Branding en Marketing want zelden zijn er zoveel verschillende promotiemiddelen vormgegeven!

 

branding+

Voor de branding van Santfort is veel aandacht besteed aan het kleurenschema. De combinatie van het harde blauw met de zachte zandkleur symboliseert het strand en de duinen. Santfort wordt/is immers middenin het Zandvoortse duinlandschap gerealiseerd!

Voor de fotografie is consequent gekozen voor een schitterend duinenpanorama dat de echte Zandvoorters kunnen herkennen als hun duinen. Ook de artist impressies van de gebouwen sluiten volledig bij deze sfeer aan.

 

coding+

Het doel van de Santfort-website? Communiceren over de totale projectscope én potentiële kopers informeren over de beschikbare objecten. Alle verkoopinformatie (zoals prijslijsten en brochures) vindt de webbezoeker zo snel mogelijk. Hierdoor kan men na het downloaden ervan direct aan de slag met het oriëntatieproces.

 

Ook is er consequent aan de ontwikkelaar en de makelaar gerapporteerd over de resultaten van de website en campagnes op social media: waardevolle informatie in het verkoopproces!

 

marketing+

De hoeveelheid verschillende materialen maakte Santfort tot een groot marketingfeest! Van huis-aan-huis-flyers tot online advertenties en van abriposters tot roll-upbanners, brochures en beachvlaggen: verzin ’t en we hebben ’t door

 

Het hoogtepunt? Het Start Verkoopevent voor de 100 Appartementen met honderden geïnteresseerden.

 

= groei

Het doel van de verkoopcampagne voor Santfort was natuurlijk simpel: al het vastgoed verkopen. En dat is gelukt. Delen van het project zijn inmiddels gereed en delen worden momenteel gerealiseerd.

 

Waar we bij Yourstyle het meest trots op zijn? De goede relatie die we dankzij Santfort met opdrachtgever Pact3D hebben opgebouwd. Dat noemen we #samensuccesvol

Meer lezen over deze case? Bekijk ons portfolio.

Kan ik je ergens mee helpen?
1