icon_branding_small_v2

fitnessclubs

Van merkstrategie & fotografie tot leadgenererende websites, funnels en gerichte online marketing.

plan een adviesgesprek
logo-FD_Gazellen_2019-2020-2021
logo-sterkse-schakel
logo-google-partner
logo-google-partner
Yourstyle_recruitment-koppeling_header
Yourstyle_recruitment-koppeling_IPS

wij helpen

je onderscheiden

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een sterke visuele identiteit die de kernwaarden van jouw fitnessclub weerspiegelt en de doelgroep aanspreekt. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een website, webshop, online advertentiecampagne of brochure, wij zorgen ervoor dat jouw huisstijl en merkbeleving tot in de kleinste details worden doorgevoerd.

 

Met onze expertise in merkstrategie, huisstijlontwikkeling, storytelling, video en fotografie helpen wij jouw merk om zich te onderscheiden en impact te maken. Wij vertalen jouw doelen naar effectieve middelen die de gewenste resultaten opleveren.

portfolio-item-mylife
portfolio-item-azzuro-welness
portfolio-item-fitnesstv

maatwerk websites

inclusief koppelingen!

Wij bieden maatwerk websites voor sportscholen, inclusief online lesroosters en koppelingen met reserveringssystemen. Ons specialisme ligt bij WordPress en het maken van koppelingen zit in ons DNA. Wij bouwen alles wat jouw merk nodig heeft en begeleiden je bij het beheer ervan. Als je liever niet zelf aan de slag wilt, kunnen we je ook volledig ontzorgen. En natuurlijk staan we altijd voor je klaar, 24/7, na oplevering, voor onderhoud en verdere ontwikkeling.

 

Denk hierbij aan functionaliteiten zoals online lesroosters, reserveringssystemen, website- en landingspagina’s, en koppelingen met Technogym, Boss en andere partners. Daarnaast kunnen we ook nieuwsartikelen en blogs voor je verzorgen.

Yourstyle_recruitment-koppeling_home-of-recruitment
Yourstyle_makelaars-koppeling_Interhouse

laat het

marketingfeestje maar beginnen!

Zodra het merk van de fitnessclub is gevestigd en alle benodigde middelen op hun plaats zijn, kan het grote marketingfeest beginnen. We zetten verschillende kanalen in, variërend van traditionele krantenadvertenties tot geoptimaliseerde online zoekmachine-marketing (SEO). Onze aanpak is altijd gebaseerd op de strategie voor de complete klantreis, waarbij we ervoor zorgen dat jouw fitnessclub optimaal gepositioneerd is en zichtbaar is voor de doelgroep.

 

We bieden o.a. beursdoeken en stands, effectieve social media (advertenties), doelgerichte online advertenties, uitdagende uitdagingen en leadgeneratieactiviteiten, gerichte remarketingbanners, en optimalisatie van je website.

Yourstyle_branding_het-team

het team

van digitale creatieven

Wij streven ernaar om bedrijven zowel online als offline succesvol te maken. Dit doen we door branding, coding en marketing perfect op elkaar af te stemmen. Met onze frisse ideeën, focus op resultaat en goede samenwerking bereiken we ongekende groei. #samensuccesvol noemen we dat.

meer over ons

succescases

waar we trots op zijn

Bij Yourstyle zijn we al #samensuccesvol met talloze tevreden opdrachtgevers.

bekijk al onze successen